Kövér és a bábot mozgató ostobább, mint hittük! De mi sem vagyunk normálisak, ha hagyjuk!

2019.08.11 10:40

Kövér házelnök Románia egyik leghidegebb éghajlatú városkájában mondta ki, ami a bögyét nyomja. Teljesen új megvilágításba helyezte, hogy ki a jó magyar és, ki nem az. Meghatározása alapján sok párttársa is a rosszak táborát erősíti.

kover
Fotó: V.K.
 
A jó magyar szapora!
 
Nem tudni, mit szólnak azok a fideszes hölgyek és urak, akik most tudták meg, hogy nem felelnek meg a kövéri elvárásoknak, amik a következők:
 
Rá kell ébreszteni az embereket arra, hogy nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek 3-4 gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.
 
Vagyis...
 
Ezzel az egy mondattal kizárta a “jómagyarságból” az összes 30 év alattit, mindenkit, aki gyermekvállalásban nem a mennyiségre hajt, akinek egészségügyi okból nem lehet egyáltalán, vagy csak “elenyésző számú” gyereke, akik úgy döntenek, hogy a pár mindkét tagja a hivatásában akar kiteljesedni, vagy valami egészen más okból nem, vagy csak nem elég gyermeket óhajt nemzeni és kihordani.
 
De “rosszmagyar” az is, aki ugyan számszakilag felnevelte a rá kirótt létszámot, de egyik, vagy másik gyereke úgy dönt, hogy világot lát, kilép a kerítésen túli, normális világba és nem olyan országban képzeli a jövőjét, ahol egy Kövér dönt a milyenségéről.
 
Fidesszel szimpatizáló, kedves polgártársak! Hányan ismertek magukra a feketelistában? Ezután is rendíthetetlenül narancssárgák?
 
De ki az a Kövér László?
 
Felvetődik a kérdés, kinek képzeli magát a magyar házelnök? Milyen alapon határoz meg, ítélkezik, dönt arról, hogy mi a jó és mi a rossz?
 
Azt is mondta még, hogy a magyar nép érdekéért és jólétéért a kormány sok konfliktust vállalt, gazdasági érdekeket sértett.
 
Senki sem szereti a balhés gyereket. Ha ezerszer igaza van, akkor is megpróbálják kiközösíteni
 
– érzékeltette azokat a nemzetközi viszonyokat, amelyek között szerinte érvényesíteni kell a magyar érdeket, írja az MTI.
 
Elszabadult hajóágyú, vagy kormányteszt?
 
Nem tudni, – bár nem fogadnék rá nagy tétben – hogy Kövér László saját borgőzös ideáit vázolta fel, vagy a kiadott ukáz alapján teszteli a választókat, mennyire mászik beléjük a fenti felvetéssel, de az ország nagy részét “lerosszmagyarozni” nem bölcs dolog. Ámbár az is lehet, hogy egy újabb vállrándítással ezen is túllép “kiválasztott népünk”.
 
Gábor György vallásfilozófus ennyit fűzött a fentiekhez közösségi oldalán
 
"Kövér László osztályozza a magyarokat.
 
Azt mondja ez az ember, hogy az a jó magyar, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.
 
Ezek szerint Schwarz-nagypapa részben jó magyar volt.
 
Ugyanis hét gyereke volt, vagyis ő már akkor jó magyarnak bizonyult, amikor ez a Kövér még egy pajzán gondolat sem volt.De sajnos Schwarz-nagypapa csak részben lehetett jó magyar, minthogy nem lett 9-16 unokája, csak kettő.
 
Történt ugyanis, hogy akkoriban – ehhez a Kövérhez hasonlóan – mások is osztályozták a magyarokat.
 
Így esett meg, hogy a hét gyermekéből a hat fia közül három munkaszolgálatban, három a magyar hatóság bevagonírozását követően Auschwitzban pusztult el, egyedül a hamis papírokkal bujkáló anyám élte túl a Kövért megelőző magyar hatóságok magyarok-osztályozásának kedves gyakorlatát.
 
Így Schwarz-nagypapának nem lett 9-16 unokája, ergo csak részben volt jó magyar. Ezzel szemben a bevagonírozást lebonyolító csendőrök között egészen biztosan akadt, akinek volt 9-16 unokája, ergo ő jó magyar volt.”
 
Írta: Berta Boldizsár
varosikurir.hu