Kunhalmi Ágnes már otthon lábadozik

2022.01.24 09:30

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a rövid kórházi kezelést követően már otthon lábadozik a koronavírus-betegségből, Facebook-posztja szerint már némileg jobban van.

Mult heti felvétel
 

Mint csütörtökön írtuk, a politikus előző este szúrt a háta, és hajnalban arra ébredt, hogy „mindjárt kiszakad a tüdeje a hátán keresztül”. A gyorstesztje ezután pozitív lett. Kunhalmi annyira rosszul lett, hogy Honvéd kórházban kötött ki. „Meglehetősen aggódtam, most mi lesz, és csak az járt a fejemben, hogy a két Astra Zeneca és az egy Pfizer csak megvéd. Az orvos szerint még lesz pár nehéz nap, de remélem, azért egyre jobb lesz!” – írta Kunhalmi, majd arra kért mindenkit, oltassa be magát lehetőleg.
 
Legutóbbi Facebook-posztjában már arról számol be, hogy napokig gyakorlatilag csak aludt, az üzeneteit sem tudta elolvasni. Most már túl van a legnehezebb napokon. „Erre valóban nem lehet felkészülni. Pontosabban fel lehet az oltással. Nem tudom, mi történik, ha nem vagyok beoltva. Nehéz napokon vagyok túl, az orvos szerint most már jobb lesz. Várom, hogy ennek vége legyen” – írja.

 

 


forrás: facebook.com