Lázár János válaszolt Gőgös Zoltán kirohanására

2015.11.26 17:06

Undorító, mocskos, trógernek nevezte néhány napja Lázár válaszát az MSZP-s agrárpolitikus.

Gőgös Zoltán ismert, néhányak által elismert agrárszakértő, aki néha indulatosan nyilvánul meg – mondta Lázár és hozzátette: az MSZP-s politikus színes egyénisége a magyar törvényhozásnak, és nem veszi magára azokat a dolgokat, amiket mondott. Arról is beszélt, hogy bár az ő köreikben nem elismert szakember Gőgös, el szokta olvasni az írásait, és néha meg is fontolja azokat.

Lázár megvédte a TEK-et és beszólt a sajtónak

Más parlamentekben megszokott, hogy egy képviselő lehülyézi a másikat. Ez nálunk még egy kicsit szokatlan, főleg az MSZP részéről, akik annyira adnak a stílusra – mondta. Hozzátette: Gőgős most elveszítette a fejét, reméli, hogy a szavazók miatti aggodalomból, és nem önös érdekből.

Gőgös legutóbb a mezőhegyesi földeladások miatt akadt ki Lázárra a parlamentben, szerinte ugyanis a privatizáció következményeként több száz munkahely szűnhet meg a településen. Gőgös szerint a miniszter alpári, személyeskedő stílusban válaszolt az ezt firtató kérdésére, ezért minősítette többek közt „trógernek” és „szemétnek” Lázár válaszát.

atv.hu