Lehűlés, eső, hózápor

2015.04.01 21:55

Csütörtökön erősen megnövekszik a felhőzet, többfelé beborul az ég, sokfelé várható eső, zápor, helyenként esetleg egy-egy zivatar is, de havas eső, hózápor is előfordulhat. Továbbra is erős, viharos lesz a nyugatias szél. Hajnalban -1 és +5°C, nappal 6-15°C várható, délen, délnyugaton lesz a legmelegebb.

Pénteken a változóan felhős időben elszórtan számítani kell egy-egy záporra, a hegyekben hózáporra. Erős, helyenként viharos marad az északnyugati szél. Reggel többfelé gyengén fagyhat, nappal 5-12°C várható.

Szombaton sok lesz felettünk a felhő, helyenként számítani kell esőre, záporra, az északi hegyekben havas esőre, hózáporra, esetleg kisebb havazásra is. A szél valamelyest veszít erejéből. Hajnalban ismét többfelé fagyhat, nappal 6-13°C várható.

Húsvét vasárnap és hétfőn is kellemetlen időben lesz részünk, számítani kell helyenként esőre, záporokra, a hegyekben hózáporokra is. Az északias szél gyakran lesz erős, olykor viharos. Reggelente helyenként fagyhat, délutánonként 5-11°C várható.

idokep.hu