Lemond Kálomista Gábor az elnöki tisztről

2017.11.24 21:33

Lemond december 1-jei hatállyal a veszprémi kézilabdaklub elnöki tisztéről Kálomista Gábor. A Simicska Lajossal korábban nagyon jó viszonyt ápoló producernek nem marad semmilyen tisztsége a klubnál.

 
A Veszprém kézilabdacsapatát működtető Kft-ben 2017 nyarán a Duna Asztfalt szerzett többségi részesedést. A cégnek az a Szíjj László a tulajdonosa, akit Mészáros Lőrinc egyik közeli emberének tartanak.
 
Mint írta közleményében, majdnem két évtizeden át segítette a veszprémi kézilabdát, szervezéssel, kapcsolataival, amikor arra volt szükség anyagilag is.
 
Öröm és bánat, siker és kudarc egyaránt kísért bennünket az úton. Számos tehetség megfordult a királynék városában, és egy magyar középcsapatból Európa és a kézilabda világ egyik legnagyszerűbb csapatát építettük fel. Nagyszerű pillanatok sokasága áll mögöttünk, és a mögött a kétszázezer szurkoló mögött, akikre Magyarországon, s még a ki tudja hány ezer, százezer külföldire számíthattunk" - írta.

Most egy korszak véget ér az életemben. Hosszú éveken át vállaltam szerepet a veszprémi kézilabda segítségében, szolgálatában, irányításában, mert nekem mindhárom ugyanazt jelentette. A csapatot, a sikert, a nagyszerű közösséget, amire mindenütt büszke lehettem" - írta.
 
atv.hu