Magyar Posta: A nyugdíjak és a családtámogatások kézbesítése folyamatos

2020.03.16 10:32

A küldemények kézbesítése, valamint a postai kifizetések, például a nyugdíj és a családtámogatások, kézbesítése folyamatos.

illusztráció

 

A küldemények kézbesítése, valamint a postai kifizetések, például a nyugdíj és a családtámogatások, kézbesítése folyamatos. Amennyiben a postai szolgáltatásokat illetően a veszélyhelyzetre való tekintettel további változtatások szükségesek, arról időben tájékoztatást adunk ügyfeleink részére
 
– közölte megkeresésünkre a Magyar Posta Zrt.
 
Korábban arról írtunk, hogy a koronavírus-helyzet miatt a gyógyszertárakhoz hasonlóan a Posta is korlátozta az ügyfelek benntartózkodását: csak annyian tartózkodhatnak a posta épületében, ahány ablak működik. Ha bent nincs szabad ablak, akkor a posta előtt kell várakozni.
 
A kint várakozókat arra kérik, hogy a bejárat előtt, egymástól javasoltan kb. 1 méterre álljanak.
 
Közölték azt is, hogy hétfő reggel arcmaszkot és gumikesztyűt kapott  minden olyan postai dolgozó, akinek közvetlen ügyfélkapcsolata van.
 
A Magyar Posta számára a legfontosabb a munkavállalói egészségének és biztonságának védelme, ezért rendelte el a kézfertőtlenítők használata és a fokozott takarítás után védőfelszerelések kiosztását és alkalmazását. A maszkokat a kézbesítők, a postai ügyintézők és a csomagkézbesítők kapják. A kiosztott védőfelszerelések utánpótlása folyamatos lesz
 
– írták.
 
 
24.hu / mti.hu