Majd’ két hétig lakásán tartotta fogva a nőt

2022.01.22 14:47

A férfi többször bántalmazta, és erőszakoskodott is a nővel.

 
Elrendelte egy férfi letartóztatását a Miskolci Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése miatt. A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított férfi és a sértett nő rövid ideig szerelmi kapcsolatban álltak egymással tavaly decemberben.
 
A lakására csalta a nőt 
 
Miután a kapcsolatuk megszakadt, a nő és a gyanúsított férfi idén január 2-án az utcán találkoztak egymással. A férfi közölte, hogy újra akarja kezdeni a kapcsolatot, ezért kérte a sértettet, hogy menjen vele a lakására. A nő ezt nem akarta, ezért a gyanúsított férfi a karjánál fogva megragadta, és akarata ellenére, erőszakkal magával vitte. Amikor a férfi lakására értek, a gyanúsított magukra zárta az ajtót, és a kulcsot elrejtette. A gyanúsított egészen január 14-ig tartotta fogva a nőt a lakásán, és ezen időszak alatt többször bántalmazta, és a telefonját is összetörte. A férfi a fogva tartás ideje alatt egy alkalommal erőszak alkalmazásával közösült is a sértettel. 
 
A Miskolci Járásbíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a büntetett előéletű gyanúsított férfi esetében fennáll a szökés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért a letartóztatás elrendeléséről döntött.
 
boon.hu