Megijedt, letért az úttestről autójával, csak a vízelvezető árok fogta meg

2017.08.20 11:21

A 3-as számú főúton Méra és Encs között szombat délután egy 24 éves monori férfi egy vele szemben történő és szabályosan befejezett előzést látva megijedt és a kormányt jobbra rántva az úttestről letért és a vízelvezető árok falának csapódott. A baleset során a sofőr és 25 éves budapesti utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

baleset_terepjaro_arok_170819_police.jpg

Rendőrségi felvételek

Putnok belterületén egy 44 éves helyi férfi – ittasságából adódóan – nem tudott kerékpárjával egy kereszteződésnél bekanyarodni és elesett. A férfi – aki a rendőröknek beismerte, hogy szeszes italt fogyasztott, mielőtt biciklizni kezdett – könnyű sérüléseket szenvedett.

baleset_terepjaro_arok_170819_police1.jpg

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

baleset_terepjaro_arok_170819_police2.jpg

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti. Továbbá kérjük a kevesebb rutinnal rendelkező sofőröket, hogy a balesetek elkerülése érdekében hosszabb útra olyan személy társaságában induljanak el, aki kellő tapasztalattal rendelkezik.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

 

minap.hu