Megint Miskolcon játszott a lottómilliárdos

2015.07.09 17:06

Még szerencse, hogy öthetes lottót játszott az új lottómilliárdos, mert a szelvényt május 7-én adta fel, de csak 30-án ért el telitalálatot. Miskolcon már 2008-ban is adtak fel telitalálatos lottószelvényt.

Újabb részleteket derített ki a nyertes lottószelvényről a Fortunaweb.

Őrült szerencséje van az illetőnek például, hogy öthetes lottót játszott, mert a szelvényt május 7-én adta fel, de csak május 30-án ütött be a telitalálat. Az is kiderült, hogy egy miskolci, Széchenyi István úti lottózóban játszott. 2008. januárban is Miskolcon, a Szinva Park üzletközpontban adták fel a nyertes szelvényt, amely 2,3 milliárd forintot ért.

Mint arról beszámoltunk, ezeket a mostani nyertes ezeket a számokat találta el: 18, 55, 56, 83, 90. Ezzel minden idők második legnagyobb nyereményét, ötmilliárd-negyvenkilencmillió forintot vihetett haza. A kombináció 10 évvel ezelőtt is bejött egyszer, akkor három találatot lehetett vele elérni.

A hét elején a Pénzcentrum rukkolt ki újabb részletekkel a nyertesről. Egy anonim kérdőív alapján kiderült, hogy a nyertes babonából mindig hármat toppant a lottózó előtt, illetve hogy nem hagyja el Magyarországot, de a települést, ahol él, igen. Munkáját sem hagyja ott, és úgy tervezi, hogy befektetési tanácsadó segítségét fogja kérni a hatalmas nyeremény kezeléséhez.

hvg.hu