Meglepő újdonság a Borsoditól: március végén új sörrel robbannak be a boltokba

2020.03.22 17:46

Idén a Borsodi Sörgyár egy igazán új termékkel szerette volna megörvendeztetni a hazai sörkedvelőket, az eredmény pedig még talán a sörfőző mestereket is meglepte. Ez az izgalmas ízvilágú, de mégis könnyen fogyasztható sör, ami minden alkalomhoz jól passzol, nem más, mint a március végétől országszerte kapható, új Borsodi Hoppy.

A Borsodi Sörgyár márciustól elérhető termékújdonsága, a Borsodi Hoppy az úgynevezett hoplagerek közé tartozik Vagyis olyan világos sör, ami bátrabb komlóhasználatával nemcsak keserűséget, hanem aromákat is visz a sörbe, tudhattuk meg a cég közleményéből. Különleges kombinációja a könnyen fogyasztható üde lager és az erősebben komlózott felső erjesztésű söröknek.
 
Rendkívül büszkék vagyunk a Borsodi Hoppy-ra, ezzel az új sörünkkel egy új időszak veszi kezdetét a Borsodi Sörgyár életében
 
 – mondta Vuleta Zsolt, a vállalat ügyvezetője.
 
 
Vuleta Zsolt elmondta, hogy az elmúlt két évben elsősorban a gyár fejlesztésére, a logisztikai rendszer megújítására és a kereskedelmi partnerekkel folytatott közös munkára koncentráltak. Ennek eredményeként pedig jelentősen növelték gyár kapacitását, így tavaly egy stagnáló piacon sikerült növekedniük, egyszóval lerakták az alapokat. Most erre a sikerre építkezve elérkezett az idő, hogy meglepjék a hazai sörkedvelőket egy különleges, mégis könnyen fogyasztható, minden alkalomhoz illő sörrel.
 
A Borsodi Sörgyár számára mindig is fontos volt, hogy hogy termékfejlesztései során a fogyasztói igények, és a vállalat hagyományos értékei mellett a hazai sörkultúra fejlesztését és a magas minőségű sörgyártást is szem előtt tartsa. A Borsodi Hoppy egy olyan sör lesz, ami megfelel ezen szempontoknak. A boltokban március végétől elérhető, könnyen fogyasztható, felfrissítően citrusos és komlósan kesernyés sör egy olyan különleges hopláger lesz, amit a hazai fogyasztók az utóbbi években egyre inkább keresnek. A Borsodi Sörgyár ezt az igényt szeretné kiszolgálni új portfoliójával, melynek a Borsodi Hoppy az első tagja.
 
agrarszektor.hu