Megrázó részletek: 14 éves lány és 16 éves nővére halt meg az aszódi tragédiában (+videó)

2022.05.27 10:03

Eltűntként keresték a 14 éves Tímeát és 16 éves nővérét, Júliát. A két lány az aszódi tragédia áldozata. Kiderült, 46 éves édesapjuk ölte meg őket, majd öngyilkosságot kísérelt meg, a rendőrök jelenleg is őrzik.

Fotó: Mihádák Zoltán
 
Két eltűntként keresett tizenéves lány az aszódi tragédia áldozata. Mint azt a rendőrség közölte, két holttestet találtak egy lakásban, miután május 26-án este bejelentést kaptak. Az elsődleges adatok szerint mindketten bűncselekmény áldozatai lettek.
 
 
 
Úgy tudjuk, a lányok édesapjuknál voltak, amikor életüket vesztették.
 
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
 
Frissítés!
A rendőrség az adatgyűjtés alapján azt írja, a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra még május 20-án. 
 
Az apa - nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg. 
 
A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.


forrás: police.hu