Megújul a József Attila utca Miskolcon

2018.06.13 07:50

Terelőutakat is javasolnak a lezárások alatt, amit érdemes lesz megfogadni.

Ilyen volt egy korábbi forgalmi-dugó akivezetőn... 
Erre lehet számítani
Fotó: boon.hu
 
Megújul Miskolcon a 3-as főút a Baross Gábor úti csomópont és a Metro áruház előtti jelzőlámpa közötti szakaszon. Az útburkolat mellett a közműszerelvényeket és a kiemelt szegélyeket is kicseréli a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az érintett területen 30 kilométer/órás sebességkorlátozás mellett forgalmi sávonként változó lezárások is lesznek.
 
Szerdán kezdődik
 
A munka várhatóan 2018. június 13., szerdától egészen augusztus 31., péntekig tart. A javasolt terelőutakat táblákon jelzik a közlekedőknek, melyeket a Búza térnél, a Harsányi felüljárónál, a turbó körforgalomnál és a 26-os és 306-os főutak csomópontjában található felüljáró előtt helyeznek ki a szakemberek.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság. A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a közlekedők a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.
 
HI
boon.hu