Megverte, majd kifosztotta lánya barátját egy férfi Kazincbarcikán

2017.03.09 10:20

Kifosztás bűntette, garázdaság vétsége és lopás vétsége miatt emelt vádat a Kazincbarcikai Járási Ügyészség egy 45 éves férfival szemben.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/8qfktkqTURBXy8xMmRkZjcwYTg3M2U5YTE2OTcwMTllOTc1ZjU0ZTQxYi5qcGVnkpUDAADNAxTNAbuTBc0DFM0BvA

A vádlott férfi korábban elvált feleségétől, de tizenéves lányaival tartotta a kapcsolatot. 2015 augusztusában arra kérte egyik lányát, hogy hozzon össze egy találkozót a barátaival, mert meg akarja ismerni őket. Egy kazincbarcikai szórakozóhelyen találkoztak. Rövid beszélgetés után az egyik fiút a vádlott kihívta az utcára. Itt, az ekkor már indulatos férfi, a nyakánál fogva a földre rántotta a meglepett tinédzsert, majd ököllel arcon ütötte. A fiú elvesztette eszméletét. Orra és szája vérezni kezdett. A férfi ezután abbahagyta a bántalmazást, de elvette az ájult fiú övtáskáját a benne lévő igazolványokkal, mobiltelefonnal és készpénzzel, összesen mintegy harminchétezer forint értékben.

Még ugyanezen az estén elment a fiú szüleinek lakására, ahol a bejárati ajtót befeszítette és a lakásban értékek után kutatott. Onnan végül egy karórát vitt el huszonnyolcezer forint értékben.

Az ügyészség a korábban már három alkalommal büntetett férfivel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott – olvasható a Miskolci László főügyész által jegyzett közleményben.

minap.hu