Meleg ebédet osztottak, ruhákat gyűjtöttek Miskolcon

2017.12.22 18:44

A karácsonyi ünnepek közeledtével a City Hotel Miskolc – DRÓT Bisztró és a Népkerti Vigadó és Söröző munkatársai – a Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezetének közreműködésével – idén is ételosztással segítették a rászorulókat.

Meleg ebédet osztottak, ruhákat gyűjtöttek Miskolcon
Fotó: Kozma István
 
A FUX Zrt. és az Észak-Magyarország munkatársai téli ruházatokat gyűjtöttek, melyet a Vöröskereszt képviselőinek adtak át.
 
– Nagyon finom a babgulyás, tele van hússal és jó meleg – mondta kérdésünkre Galambos Józsefné. A hajléktalan nő a gondozási központban hallott az ételosztásról, így érkezett a Vigadóba.
 
Fotó: Kozma István
 
– Fontos, hogy figyeljünk ilyenkor a rászorulókra, a Népkerti Vigadó és Söröző munkatársai Komáromi József séf vezetésével kétszáz adag babgulyást készítettek. Hálásak vagyunk beszállítóink támogatásáért, amelynek köszönhetően minden adag étel mellé egy lekváros buktát is tudunk adni – tudtuk meg Veres Lászlótól, a Vigadó kommunikációs vezetőjétől.
 
– Nagy örömmel csatlakoztunk az akcióhoz, a kollégáink azonnal válogatásba és gyűjtésbe kezdtek otthon, így több tíz zsák ruha jött össze, amit nagy büszkeséggel adtunk át a Vöröskeresztnek, megköszönve nekik, hogy segítenek a hétköznapi embereknek is jónak lenni – mesélte el Barkóczi Mariann, a Fux Zrt. gazdasági igazgatója, miután átadta a zsákokat.
 
Fotó: Kozma István
 
– Fontos, hogy egyre több céges adakozónk van, az ő felajánlásaik nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy segíthessünk a rászorulóknak. Most sem csak hajléktalanokat, hanem szegény embereket is vártunk – mondta el Grubert Roland, a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének igazgatója.
 
HI
boon.hu