Mentőautónak ütközött egy kocsi: többen megsérültek (+képek)

2022.01.14 11:42

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta a balesettel terhelt útszakaszt. A rendőrök a forgalmat Prügy felé terelték.

Forrás: Globo Televízió
 

12:23

A személyautó sofőrje egy középkorú nő fedett hasi sérüléseket szenvedett. A mentőautóban szállított beteg zúzódásokkal, a mentőápoló kulcscsonttöréssel, a gépkocsivezető pedig mellkas zúzódásokkal került kórházba – tudatta Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa. Hozzátette: a mentés idejére a helyszínre érkezett több mentőautó is. 
 
 
 

11:41

A balesettel kapcsolatban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. január 14-én, 10 óra körül Szerencs közelében, a 3622 számú úton. Egy autó vezetője Szerencs irányából Prügy felé tartott, amikor az elsődleges adatok szerint feltehetően a jeges úttesten megcsúszott, és áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy mentőautónak.
 
A balesetben az autó vezetője, a mentőápoló, a mentőautó sofőrje, és a szállított beteg is megsérült. 
 
A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta a balesettel terhelt útszakaszt. A rendőrök a forgalmat Prügy felé terelték. 
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a mindenkori út-, és időjárási viszonyokhoz mérten közlekedjenek, illetve válasszák meg járművek sebességét.
 

10:53

Összeütközött egy személyautó és egy kisbusz a Szerencs és Prügy közötti útszakaszon péntek délelőtt. A karambol következtében a kisbusz az árokba hajtott. A balesethez a szerencsi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat – tájékoztatott a katasztrófavédelem.
 
forrás: facebook.com/GloboTelevizio/