Mi történhetett? Eltűnt a boltok polcairól két magyar ásványvíz is

2022.05.31 09:48

Két magyar ásványvíz is eltűnt a boltok polcairól. Egyre többen tapasztalják, hogy a Balfi, illetvea Visegrádi nem található meg az üzletekben. A gyártótól egyelőre nem érkezett információ, de más, ásványvízzel foglalkozó cégek is csak pletykákat tudnak a két vállalkozás helyzetéről.

 
A Balfi és Visegrádi a legutóbbi információk szerint a Pet-Pack Kft.-hez tartozott. Az Mfor pár hónappal ezelőtt írt arról, hogy a céghez köthető három ásványvíz-palackozóból egyet megvett a Mol-hoz tartozó Fonte Viva Kft., mégpedig azt, ami Csányon található és Pannon-Aqua néven fut. Céges dokumentumokból akkor arra lehetett következtetni, hogy a Balfi és a Visegrádi ásványvíz telephelye a Pet-Packnál marad, a két vizet továbbra is ők gyártják – írja a Telex.
 
A vírus mintha teljesen tönkretette volna a céget: az előtte lévő 4 milliárd forintos árbevétel jelentősen csökkent a pandémia végére. A magyar mellett egy svájci és egy ciprusi cég tulajdonában álló vállalat adósságállománya már több milliárd forint, ami miatt több végrehajtást is indítottak ellenük.
 
forrás: telex.hu