Minden eddiginél látványosabb Mikulás show kezdődött az Avalon Parkban!

2018.12.05 08:37

Még csak három napja tart a miskolctapolcai Avalon Park vadonatúj Mikulás show-ja, máris rekordszámú az érdeklődés. A „Mikulás mesehősei Avalóniában” családok százait ejtette ámulatba. Mesés Avalónia élményeiről még Mádai Vivien és Berki Krisztián is beszámolt rajongóinak a legnépszerűbb képmegosztó közösségi portálon.

avalon_mikulas.jpg

December 1-jén megnyíltak Avalónia kapui, ahol idén is minden várakozást felülmúló csodaországba csöppenhetnek a családok. A varázslatba illő jelenetek már a showműsor elején lenyűgözik a gyerekeket. A kislányok csillogó szemekkel kísérik végig Elza és Anna hercegnő minden lépését, míg a fiúk Amerika kapitány és a Fekete Párduc mutatványait figyelik tátott szájjal. Fülig érő mosolyukról továbbá Han Solo, Tapsi Hapsi és - Király L. Norbi alakításában - Handa Bandi is gondoskodik.

avalon_mikulas2.jpg

A mese- és filmhősök interaktív bemutatkozását követően a „Dér Jankó és Grincs kalandjai a Mikulással” c. mesejátékot nézhetik meg a kicsik színművészek előadásában, amit látványelemek, hangeffektek és egy lézershow tesz még érdekesebbé. A szívhez szóló és megható előadás végén pedig a Mikulás személyesen ajándékozza meg a kicsiket, hogy örömük még teljesebb legyen.

avalon_mikulas3.jpg

„Csodálatos volt látni, hogy milyen csillogó szemekkel várták a Mikulást, Elzát, Amerika kapitányt. Tényleg megkönnyeztük és csordultig telt a szívünk igazából mindentől, de leginkább Tőlük.” – számolt be Avalóniában töltött élményeiről Mádai Vivien.

„Ajándék egy ilyen nap. Köszönjük @avalon_park_hungary a felejthetetlen élményt, hiszen idén volt először, hogy Natkó egyedül odament a Mikuláshoz, beszélgetett vele, sőt még meg is ölelte!” – tette közzé Instagram-oldalán Berki Krisztián.

avalon_mikulas4.jpg

A „Mikulás mesehősei Avalóniában” látványshow-n december 9-ig vehetnek részt a családok. Szombaton ráadásul egy extra program is színesíti a hétvégi előadásokat. December 8-án ugyanis a IV. Avalon-Nomád jótékonysági Mikulás futáson is kipróbálhatják magukat a sportolni vágyók. Az adománygyűjtő rendezvényen Mikulás-sapkát felöltve két távon és több versenykategóriában indulhatnak az érdeklődők. A versenyre való nevezés ingyenes, a résztvevők adományait azonban szeretettel fogadják a szervezők.

minap.hu