Miskolc után Gödöllőn is ,,belengette" Orbán Viktor: jobb ha tudják a szavazók, akkor tudja támogatni a várost ha...

2019.10.09 10:02

Arról beszélt a Fidesz polgármester jelöltjének, hogy ellenséges közegben a kormánnyal nem lehet együttműködni.

Orbán Gödöllőről: Itt van a hóna alatt a fővárosnak és szerencsétlenkedünk vele - videó
 
Miskolc után Gödöllőn is beszállt a kampányba Orbán Viktor miniszterelnök. A Facebook-oldalán megjelent videó szerint meglátogatta a Fidesz jelöltjének, Kolozs Csabának a családját, majd átbeszélték a kampányt érintő kérdéseket is.
 
Kolozs beszélt az utolsó mérésről is, elmondta, pártpreferencia alapján jobban állnak már, a kormányfő szerint a polgármesterválasztás lesz a nehéz feladat. (Gödöllőn hosszú ideje Gémesi György a polgármester.)
 
Orbán arról beszélt, hogy valamit csinálni kellene Gödöllőből: "Itt van a hóna alatt a fővárosnak és szerencsétlenkedünk vele." A kastély ügyét is felhozta, szerinte azért nem mozdult előre a felújítása, mert hiányzik a megállapodás a kormánnyal. "Akkor tudok pénzt és fejlesztést adni, sok mindent tudok segíteni, de az úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit" - mondta.


Nem ez az első alkalom, hogy Orbán azt pedzegeti, hogy akkor tud egy város fejlődni, ha együttműködik velük a vezetése. A Miskolci Napló című műsorában Orbán azt mondta, ha a miskolciak fejlesztéseket, beruházásokat akarnak, ha meg akarják valósítani a már kidolgozott terveket, "akkor működjünk együtt", és "Miskolc próbáljon a nyerő oldalon maradni".
 
hvg.hu