Na most mi van: cenzúrázzák a „kormánypárti” (terror)médiát?! (Vélemény)

2019.08.01 06:49

Nézem a hirkereso.hu-t: az utolsó sorosozó anyag július 29-ei. Na jó: az elég rendesen sorosozott, már a „Magyar Nemzetben” is, ahonnan elindult terrormédiabeli útjára. De akkor is: legalább öt éve minden nap, reggeltől estig ment a sorosozás, és most vezényszóra abbahagyják?! Csak nem a Maccabi Játékok miatt?!

Aki keres, most is talál sorosozást
 
Az igaz, hogy a Maccabi Játékok legfőbb médiapartnerei éppen a „kormánypárti” terrormédia lapjai, s talán úgy gondolják, nem ildomos egyszerre ünnepelni a „zsidó olimpiát” és Orbán Viktort – akinek ez alkalommal a hazai zsidó „főméltóságok” némelyike sem restellt a seggébe bújni, talán hálából amiatt, amiért olyan szépen hallgatott Heller Ágnes haláláról, holott beszélhetett is volna, mint sajtómunkásai tették –, s közben Sorost emlegetni, kerítésre ültetni, szurokba mártani, tollban megforgatni, verbálisan fölgyújtani…
 
Az is igaz, hogy aki keres, az most is találhat – ha máshol nem, hát a „Magyar Nemzet” naponkénti Pilháljaiban. Sajnos, a címben nincs sorosozás, de a második mondattól már azért van.
 
Na de hát akkor is… Miért kell megvonni a „nagyérdeműtől” a betevőt..?
 
Belegondoltak az illetékesek, hogy ez mit is jelent? Elismerését annak, amit az internacionalista liberális médiafölény naponként sulykol, hogy a sorosozásnak antiszemita céljai vannak!  Amikor pedig nincsenek, nem is voltak és nem is lesznek neki olyanok – ha majd teljes gőzzel folytatják, akkor sem..! Elismerését annak is, hogy a Fidesz vagy húsz éve például az általa megszállt Vasárnapi Újságban és más „közmédiabeli” műsorokban rendszeresen „zsidózott” (volna) a miépesekkel és a jobbikosokkal közösen! Még a végén azt fogják mondani, hogy a konrádozás, kertészezés, hellerezés, Schiff András elüldözése ésatöbbi is antiszemita hecckampány keretében történt…
 
Így kezdődnék az Orbán meghirdette harc az internacionális liberális abrakadabra ellen?!
Gondoljunk bele: a sokat emlegetett „zéró tolerancia” nem volt, nem is lehetett akadálya Soros naponkénti „bírálatának” – a Maccabi Játokok sem lehet annak akadálya! Hiszen mindenki láthatja: nemcsak Orbán Viktor meg Deutsch Tamás villog, ott vannak a seggükben a zsidó méltóságok, rendezvényszervezők is..! A sportolókról nem is beszélve..!
 
Hát Budapestre jöttek volna azok a sportolók, ha dühöngene itt az antiszemitizmus meg a rasszizmus többi fajtája, a cigányozás például meg a homofóbia?!
 
Na ugye!
 
Hát akkor ne legyen itt cenzúra, vezényszó, miegymás – hiszen Soros minden nap működik, hálózatáról és bérenceiről nem is beszélve. Ne csináljunk úgy, mintha a zsidók zsidózásnak értékelnék a sorosozást, amikor pedig nem is… Netanjahu is megmondta!
 
Hajrá Maccabi, hajrá sorosozás, hajrá Orbánia!
 
Nem érhető el leírás a fényképhez.
 
szerző: Gusztos István