Nem lesz többé Gálvölgyi Show

2018.06.09 06:31

Negyven év után vége, már biztosan nem lesz több Gálvölgyi Show.

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu
 
Gálvölgyi János, mint ismeretes, nemrég ünnepelte hetvenedik születésnapját, ebből az alkalomból egyrészt mi is beszélgettünk vele egy nagyot, másrészt pedig az egész magyar kultúra igyekezett kifejezni jókívánságait a kerek születésnap okán.
 
Így színházi kollégái is többször, több fórumon is köszöntötték. A Blikk úgy értesült, az egyik ilyen alkalommal, a Madách Színházban rendezett ünnepségen Gálvölgyi bejelentette, hogy szintén jubileumát ülő tévéműsora, a Gálvölgyi Show már aligha fog valaha folytatódni.
 
Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak
 
– fogalmazott. A Gálvölgyi Show 1978-ban indult még az akkori köztévén, majd az RTL Klubon futott tovább, és idén lett volna negyven éves, de valójában egy 2015-ös különkiadástól eltekintve már 2012 óta nem került képernyőre új adás. Ennek ellenére a komikus bízott benne, hogy folytatódhat az adás, eddig.
 
A Blikk rákérdezett az RTL-nél a miértekre, de kitérő választ kaptak:
 
Az RTL Magyarország a mai napig hatalmas tisztelettel és szeretettel tekint Gálvölgyi Jánosra és egészen kivételes munkásságára, amellyel hozzájárult a televíziónézők szórakoztatásához.
 
Ezzel együtt Gálvölgyi nem elégedetlen, a rengeteg születésnapi köszöntésnek pedig nagyon örül.
 
Bodnár Judit Lola
24.hu