Nincs jó hírünk: kedden, eső, ború, köd

2015.11.16 21:41

Keddre virradóra többfelé pára, köd képződhet. Napközben délelőtt lesz több napsütés, délután nyugat, északnyugat felől több felhő érkezik fölénk, és északon, északkeleten kisebb eső is kialakulhat. Keleten időnként megélénkülhet a délnyugati szél. Hajnalban 3-8, délután 12-19 fokra van kilátás. Nem várható fronthatás.

Szerdán kezdetben északon, északkeleten alakulhat ki kisebb eső, zápor, napközben azonban nyugat felől felszakadozik a felhőzet, több órára kisüt a nap. Többfelé megerősödik a nyugatira, északnyugatira forduló szél. Hajnalban 5-10, délután 13-18 fok várható.

Csütörtökön sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. Északon, északkeleten élénk, erős lehet a nyugati, délnyugati szél. A hűvösebb hajnalt követően délután 12-17°C-ot mérhetünk.

Pénteken még marad az enyhe idő, délután 13-17 fokkal, szórványosan kisebb esővel, élénk, erős délnyugati széllel. Hétvégére erős lehűlés, csapadékos, szeles időjárás körvonalazódik, a maximumok vasárnap már csak 3-8 fok között alakulnak.

idokep.hu