Nyakunkba zúdulhat az eső a majálison

2015.04.30 22:07

Pénteken fátyolfelhős idő lesz szűrt napsütéssel, majd délután megnövekszik a felhőzet. Napközben helyenként, estétől több helyen várható eső, zápor, néhol zivatar. A délnyugati szél többfelé megerősödik, nyugaton néhol viharossá is fokozódik. Hajnalban 3-8, napközben 17, 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton eleinte erősen felhős lesz az ég, majd délutántól északnyugat felől csökken a felhőzet. Kezdetben többfelé, majd inkább csak délen fordulhat elő eső, zápor, keleten néhol zivatar. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, főleg a Kisalföldön néhol viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok között valószínű.

Vasárnap sokat süt majd a nap, de este nyugaton néhol eső is várható. A déli, délkeleti, déli szél időnként megélénkül. Hajnalban 2, 8, napközben 17, 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn gomoly- és fátyolfelhők mellett több órára kisüt a nap. Elszórtan zápor, helyenként zivatar valószínű. A többnyire mérsékelt vagy élénk déli, délnyugati szél néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 18, 23 fok között, délen 23 fok felett valószínű.