Orbán Viktor csendre intette Jakab Pétert, de a Jobbik egykori elnöke nem hagyta magát: csípős üzenetet küldött a

2022.07.04 15:07

Orbán Viktor és Jakab Péter még múlt héten vitatkoztak össze, miután a Jobbik korábbi elnöke a nyugdíjjal kapcsolatban kezdte kérdezgetni a miniszterelnököt. A kormányfő a faggatózást követően ugyan csendre intette az ellenzéki politikust, ám Jakab nem volt hajlandó megadni magát.

Jakab Péter újabb emlékezetes vitát vívott Orbán Viktorral
 
Fotó: Varga Péter
 
Előbb döbröginek nevezte Orbán Viktort, majd kijelentette, hogy a férfiak fele egyáltalán nem tapasztalhatja majd meg a Fidesz által ígért nyugdíjpénzeket, mire ugyanis elég idősek lennének ahhoz, hogy jogosulttá váljanak rá, belehalnak az öregségbe.
 
Jakab Péter a szócsatát követően saját Facebook oldalán szállt bele a miniszterelnökbe, ahol a következő sorokat címezte a Fidesz első emberének:
 
Múlt héten megkérdeztem Orbánt, hogy halálra akarja-e dolgoztatni a magyart. Csak mert Orbán jobbkeze, Matolcsy szerint emelni kéne a nyugdíjkorhatárt. Döbrögi azt válaszolta, hogy én csak maradjak csendben, mert a Fidesz valójában csökkentette a nyugdíjkorhatárt. Kár, hogy ezt a férfiak fele egyáltalán nem tapasztalhatja meg, mert még nyugdíj előtt meghal. A többi meg nem hiszi el.
 
Én azt mondom, 40 év munka legyen elég. Rendvédelmiseknél kevesebb. Az a kormány, amelyik többet akar, valójában nem akar nyugdíjat fizetni. Takarékos nyugdíjaspolitika, csak piszok embertelen. Maradok a nép pártján" - olvasható a bejegyzésében.


forrás: facebook.com / blikk.hu