Orbán Viktor: Ha sikerül megtalálni a közös érdekeket, már csak rajtunk múlik, mire jutunk (+ a teljes interjú)

2019.11.08 08:51

Törökország nélkül nem lehet megállítani a Magyarország és Európa felé tartó milliós migránsáradatot, ezt azonban az ellenzék nem tudja felfogni, nem akarja megérteni – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, miután előző nap Budapesten tárgyalt Recep Tayyip Erdoğan török elnökkel.

 
Képtalálat a következőre: „kossuth rádió orbán november 8”
A Kossuth Rádió stúdiójában a miniszterelnök
 
Recep Tayyip Erdoğan és Orbán Viktor
 
 
A kormányfő azt mondta: a bevándorláspárti erőknek érdekük, hogy eltávolítsák Erdoğan elnököt a székéből, mert ha Törökországban nincs erő, egyensúly, biztonság, kiszámíthatóság, rend, akkor nem fogják megállítani a migránsokat, és megvalósul „a bevándorláspárti erők álma”, milliós tömegben érkeznek majd migránsok Európába. Soros György ezt meg is írta a „híres tervében”, amely szerint évi egymillió migránsra van szüksége Európának – tette hozzá.
 
 
Amíg azonban Erdoğan Törökország elnöke, és Európa meg tud vele egyezni, ő pedig így nem Európa, hanem Szíria felé nyitja a kapukat a migránsok előtt, addig „mi biztonságban vagyunk” – hangsúlyozta Orbán Viktor.
 
Hallgassa meg!

+

 


mti.hu