Óriási tapsot kapott a színpadra visszatérő Gálvölgyi János

2016.07.25 08:02

A színművészt a Tihanyi Szabadtéri Játékokon láthatta a közönség szombat este. A Blikk szerint Gálvölgyi Jánoson nem látszottak az elmúlt hetek nehézségei, megszokott formáját hozta. A 68 éves színésznek nemrég mindkét veséje leállt, ezért kórházi kezelésre szorult.

Kórházi kezelése miatt lánya esküvőjéről is lemaradt Gálvölgyi János – írja a Blikk.  Szombat este azonban igazi profiként játszott a Játékszín Legyen a feleségem! című darabjában a Bujtor István Színpadon, Tihanyban.

A színészen meg sem látszottak az elmúlt hetek nehéz­ségei, szinte egyetlen kilót sem fogyott, arca sem volt nyúzott, megszokott formáját hozta. Látszott, élvezte az előadás minden pillanatát, és a végén ő kapta a legnagyobb ovációt, többször is visszatapsolták – olvasható a lapban.

A Blikk úgy tudja: Gálvölgyi János orvosi felügyelet nélkül érkezett Tihanyba, mivel olyan jó állapotban volt, nem volt rá szüksége. A színészek buszán utazott, jó kedvű volt, a kétórás út alatt sokat viccelődött kollégáival. A lapnak nem kívánt nyilatkozni.

A rajongók örülhetnek, a színművész 29-én újra Tihanyba érkezik, akkor a Napsugár fiúkkal áll ismét színpadra.

hvg.hu