Összesen 19 főt fogtak el és 30 személyt állítottak elő a rendőrök 24 óra alatt Borsodban

2022.06.06 09:46

A Tiszaújvárosi, az Ózdi, a Szerencsi, a Sárospataki, az Encsi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2022. június 5-én a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt összesen hat férfival szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették. A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 
Ideiglenes megelőző távoltartást az encsi járőrök két személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.
 
A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 19 főt fogtak el – közülük kettőt elfogatóparancs alapján - és 30 személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból hét ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még balesetet okoztak volna.
 
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában, hétfőn reggelig két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.
 
forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság