Pálinkát raboltak Múcsonyban

2020.03.25 06:51

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást azokkal a múcsonyi férfiakkal szemben, akik ez év első napján pálinkát raboltak ismerősüktől.

 
 
Inni akartak az új évre
 


Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 28 éves és egy 23 éves múcsonyi férfival szemben.
 
A gyanúsítottak január 1-jén 2 óra körül telefonon felhívták egyik helyi ismerősüket, hogy adjon el részükre pálinkát, mivel az övék már elfogyott. A későbbi sértett ezt megtagadta, ezért a két férfi elment a lakásához. Itt egyikőjük a házigazda tudta nélkül bement az ingatlanhoz tartozó pincébe, ahol öt liter pálinkát magához vett, amit el akart vinni, meginni. A tulajdonos mindezt meglátta, kiment az udvarra, majd számon kérte a hívatlant, amelynek során vita alakult ki. Ekkor a másik elkövető többször megütötte a sértettet, majd az alkohollal eltávoztak.
 
A rendőrök a bejelentést követően rövid idő alatt elfogták a két rablót, majd kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.
 
boon.hu