Rejtélyes körülmények között esett kútba egy nő Borsodban

2015.04.10 14:01


A 65 éves asszony, akit hajnalban mentettek ki a kiszáradt kútból, nem emlékszik, hogy került a hétméteres mélysége. Bokatöréssel megúszta az esetet.

Rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai mentettek ki egy 65 éves nőt egy használaton kívüli kútból péntek hajnalban - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre 1 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy egy nő Borsodszirákon a portáján lévő, használaton kívüli kútba esett.

A 65 éves asszony férje elmondta: éjfél után arra ébredt, hogy a neje nincs mellette az ágyban, így keresni kezdte. Lakásuk udvarán arra figyelt fel, hogy a kút fedője nincs a helyén, és ekkor fedezte fel a már kiszáradt, hét méter mélységű víznyerő alján a feleségét.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek és felvették a kapcsolatot a kútba zuhant asszonnyal, aki nem emlékezett, milyen körülmények között történt az eset, de a bokáját erősen fájlalta..

Az időközben kiérkező katasztrófavédelem munkatársai a kútból felhúzták a szerencsétlenül járt asszonyt, akit a mentők bokatöréssel szállítottak kórházba.

hvg.hu