Sokkoló: megmutatták a tárgyaláson, hol ölték meg a borsodnádasdi Csengét (+videó)

2020.01.15 20:35

Videón nézhették végig a tárgyaláson a helyszíni kihallgatását annak a férfinak, aki két évvel ezelőtt ájulásig vert egy 17 éves borsodnádasdi lányt, Csengét. Az áldozat édesanyja összeomlott a felvételeket látva, a tárgyalóteremből is kiküldték – derült ki a Tények riportjából.

A borsodnádasdi K. Csenge (†17) még élt, amikor gyilkosa a vízaknába dobta
A borsodnádasdi K. Csenge (†17) még élt, amikor gyilkosa a vízaknába dobta

 

Nyilvánosságra hozták a helyszíni kihallgatás felvételeit a borsodnádasdi gyilkosságról. A mai tárgyaláson a vádlott bilincsben nézte végig újra, mit tett Csengével.
 
Mint arról korábban beszámoltunk, a fiatal lány holttestét egy vízaknában találták meg 2017. szeptember 3-án. Csenge a halála előtt a szintén a településen élő B. Rolanddal találkozott, aki a vádirat szerint többször arcon ütötte, majd a már eszméletlen lányt az aknába dobta. A lány végül ebbe fulladt bele.
 
A helyszíni kihallgatás felvételei sokkolták a fiatal áldozat édesanyját: zokogni kezdett, majd a bírónő megkérte, hagyja el a tárgyalótermet. Az asszony a korábbi tárgyalásokat is rosszul viselte, képtelen feldolgozni szeretett gyermeke elvesztését. A Blikknek azt nyilatkozta legutóbb: csak az tartja benne a lelket lánya halála óta, hogy lássa: a bíróság szigorú büntetést szab ki a gyilkosra.
 
Roland azt állítja, nem ő tette a szörnyűséget a lánnyal, hanem már összevert állapotban talált rá. A videón megmutatta a horzsolásait is, de nem derült ki, honnan szerzete azokat.
 
Az ügy egyre szövevényesebb, a tárgyaláson ugyanis képbe került egy másik férfi, Norbert. A Tények információi szerint ő volt Csenge barátja, de a férfi azt mondta, csak jóban voltak, a lány akart tőle többet. A két fiú egyébként ismerte egymást, a tragédia előtt napokkal együtt sátraztak Csengével és a barátnőjével. Bár tagadta, hogy viszonya volt a lánnyal, a levelezésekből kiderült, ez nem igaz.
 
 
tenyek.hu / blikk.hu
 
 

 

„Te, komám, a csicskákhoz fogsz tartozni a börtönben..." – egy börtönőr üzent Rolandnak