Súlyos baleset: két mentőhelikopter is tart a helyszínre (frissítve +videó)

2018.05.18 08:25

Karambol miatt lezárták pénteken délelőtt Gyöngyösön a Baross Gábor utcát.

 
Két személygépkocsi karambolozott Gyöngyösön, a Baross Gábor utcában pénteken délelőtt. Az ütközés következtében mindkét autó az út melletti árokba csapódott
– tájékoztatott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.
 
Közölték: a gyöngyösi hivatásos tűzoltók már végzik a műszaki mentést. A baleset sérültjeiért két mentőhelikopter érkezik, az utcát lezárták.Karambol miatt lezárták pénteken délelőtt Gyöngyösön a Baross Gábor utcát.
 
 
10:35
 
 
 
Négy felnőtt és két gyermek is megsérült abban a két személyautóban, amely frontálisan ütközött péntek reggel Gyöngyösön – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
 
Lázár Levente tájékoztatása szerint a Baross Gábor utcában eddig tisztázatlan okból történt balesetben megsérült gyermekekhez mentőhelikopter érkezett.
 
A helyszínelést és a műszaki mentést teljes útzár mellett végzi a rendőrség.
 
Az MTI információi szerint a gyermekek bekötés nélkül ültek az egyik autóban, melynek vezetője ittas volt. A felnőttek mindegyike könnyű, még a két fiatal közül az egyik súlyos, a másik pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett.
 
A helyszínre elsőként kiérkező Agria TV azt írta, hogy a két autó baleseténél az egyik sofőr jogosítvány nélkül, a másik ittasan vezetett.
 

 
 
heol.hu