Súlyosan megsérült egy motoros Miskolcon, Suzuki borult fel Sajókazánál

2017.08.07 11:26

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Súlyosan megsérült egy motoros Miskolcon, Suzuki borult fel Sajókazánál
Súlyosan megsérült egy motoros Miskolcon, Suzuki borult fel Sajókazánál
fotó: police.hu
 
Miskolcon, a Gyár utcán közlekedett 2017. augusztus 6-án 9 óra 30 perckor egy 55 éves miskolci férfi motorkerékpárral. A sofőr járműve sebességét nem megfelelően választotta meg és egy előtte forgalmi okokból lassító Seat típusú személygépjármű hátsó részének ütközött. A baleset során a motort vezető férfinak súlyos sérülése keletkezett.
 
motoros1
 
Sajókaza felől haladt Felsőnyárád irányába 2017. augusztus 6-án 13 óra 20 perckor egy 75 éves felsőnyárádi férfi Suzuki típusú személygépjárművével. A sofőr gépjárművével nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett és egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt az útról és az árokpartnak ütközött. A sofőrnek a baleset során könnyű sérülései keletkeztek.
 
suzuki
 
A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset két esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.
 
A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási- és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!
 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság