Szabó Tímea: Béremelést kértem a mentősöknek, elküldtek az anyámba

2017.09.21 06:01

Alpári stílusban, anyázva reagált a fideszes Boldog István arra az ötletre, hogy Szabó Tímea hatvanszázalékos azonnali béremelést kért a mentősöknek – legalábbis erről számolt be Facebook-oldalán a képviselő.

Szabó Tímea független képviselő, egy parlamenti performansz közben
Szabó Tímea független képviselő, egy parlamenti performansz közben
Fotó: Kovács Attila

 

A Párbeszéd politikusa az Országgyűlés költségvetési bizottsága előtt vetette fel a fizetésemelés ötletét, ami szerinte tízmilliárd forintba, a Puskás stadion felújítási költségének csupán tizedébe kerülne, és már ezzel is meg lehetne állítani a mentőselvándorlást.
 
„Na, erre a fideszes Szűcs Lajos felolvasott egy teljesen értelmetlen szöveget, hogy milyen nagy béremelések voltak már eddig is. A kormánypárti hazugságra nyilván parázs vita alakult ki, ami közben a szintén fideszes Boldog István odahajolt szomszédjához, és félhangosan mondott neki valamit” – írja a Szabó Tímea.
 
Ezután állítólag eldurvultak az események. „A bizottság elnöke, Mesterházy Attila azonnal jegyzőkönyvbe is kérte, hogy Boldog elküldött a »k@rva anyámba«. Itt végleg elszabadultak az indulatok. Félve a közelgő Facebook-poszttól, Boldog rémülten tagadta a nyilvánvalót, Szűcs pedig közölte, hogy én viszont lehülyéztem Boldogot. (Nem hülyéztem le, csak javasoltam, hogy a megjegyzések helyett menjen vissza kedvenc parlamenti hobbijához: a korona előtti hajolgatáshoz)” – olvasható a bejegyzésben.
 
A Fidesz trágárságért felelős kabinetvezetője azonban egyértelműen Deutsch Tamás, aki Twitter- és Facebook-bejegyzésekben küldi el vélt és valós ellenfeleit melegebb éghajlatra.
 
mno.hu