Szerencs polgármestere: nem volt más választás, mint beállni Koncz Zsófia mögé (+videó)

2020.10.25 15:11

Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere szerint '22-ig ez a hatalom fog fennállni, amellyel egy polgármester, ha nem tud együttműködni, akkor duzzoghat a sarokban, és akkor nem haladnak az ügyek, mert egyszerűen másként nem működik ez a rendszer.

 
Nyiri Tibor egy éve, a polgármesteri választáson függetlenként indult el, és nagyon megverte a Fideszt. Most viszont az időközi választáson, amikor a körzet országgyűlési képviselőjéről szavaztak, a szerencsieket a fideszes Koncz Zsófia támogatására buzdította, aki le is győzte az össz-ellenzéki jelöltet. 
 
Szerencs polgármesterével erről a helyi televízió készített interjút, amit a 444.hu vett észre. 
 
Ezt mondta:
 
Én tudtam, hogy nagyon sok embernek nem fog tetszeni, hogy ajánlom Zsófit, de '22-ig ez a hatalom fog fennállni, amellyel egy polgármester, ha nem tud együttműködni, akkor duzzoghat a sarokban, és akkor nem haladnak az ügyek, mert egyszerűen másként nem működik ez a rendszer. 
 
Éltem a Kádár-rendszerben, akkor is úgy működött az urambátyám kijárás. Akinek jó kapcsolatai voltak Bodnár elvtárssal és fölfelé, annak volt út, annak jutott ez is, meg az is.
 
Így lett az, hogy a 42 település polgármestere közül, ha jól tudom, 38 támogatta ugyanilyen formában, mint én, mert ez a világ így működik.”
 


forrás: 444.hu