Szétsavazták Szijjártót a hozzászólók legújabb bejelentése kapcsán! Szó se róla, mindent megtett érte! (+videó)

2021.10.31 07:37

Szijjártó Péter büszkén jelentette, hogy a regnáló kormány Kóka János volt  gazdasági miniszter és pártelnök magánklinikájába nyomott 287 milliós vissza nem térítendő támogatást. A Doktor24 nevű cég a koronavírus hatásainak leküzdésére kapta a közforintokat, ám szolgáltatásait nem TB-alapon végzik. A kommentelőknél kiverte a biztosítékot a hír.

Kóka Jábos és Szijjártó Péter
 
“Újabb egészségügyi szolgáltató!“
 
Körülnéztünk, mennyi az annyi….
 
A Doktor24-hez szinte minden bajával fordulhat a beteg, egy a lényeg: legyen tele a zsebe. 

 

.

 

Például:
  • félórás szakorvosi vizsgálat: 26.000.-
  • allergia tanácsadás: 28.500.-
  • bőrgyógyászati alapvizsgálat: 28.500.-
  • kardiológiai vizsgálat: 29.800.-
  • félórás online vizit: 22.500.-
 
A kommentekből….
 
Hmmm…kedves Miniszter Úr! A Tatai Magánklinikanak volt az állami egészsegüggyel szerződése, profi orvosokkal, jóval kevesebb várakozasi idővel egyes műtéteket Tb-re vegeztek, és csak a magankórhazi ellátást kellett kifizetni. Megvette a doktor24 a kórhazat, eltűnt a honlapról ez a lehetőség. Szóval kapnak egy csomó állami lóvét azért, hogy a milliókat kifizetni tudók tudjanak csak hozzájuk menni? Derék dolog.'”
 
Hogy a fiatal korosztály mire számíthat pont ma bizonyosodott be nálam. A 16 éves nevelt fiam 3 hónap várakozás után jövőhéten kedden mehetett volna lágyék sérv műtétre Szegedre. Ma lemondták a covid helyzetre és arra hivatkozva hogy kevés a nővér .”
 
Látványos amit a kedves kormányunk csinál. Át kényszeríti az embereket a magán szférában. Közben meg van egy globalista adó, tb néven. Ez egy kötelező adó. Ha van munkahely ha nincs fizetni kell. És akkor kap az ember szociális mentesség alóla ha nincs semmi vagyona ez alatt nem egy palotára gondoltam.Így kell aki lebetegszik kisemmizni. Adóval. Ezen aki tud gondolkodjon el érdemes. Fidesz is a globalista rendszer része ahogy a baloldal is.”
 
Most komolyan. Kókának parolázik ez a kormány? “A békákat sem kérdezik meg, amikor lecsapolják a mocsarat” – Kóka egyik elhíresült mondása abból az időből, amikor még egy baloldali kormány gazdasági minisztere volt.”
 
forrás: facebook.com / varosikurir.hu