Szombaton munkanapi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai

2015.12.10 15:06

Munkanap áthelyezés miatt az MVK autóbuszai és villamosai december 12-én, szombaton, pénteki munkanapi menetrend szerint fognak közlekedni.

Képtalálat a következőre: „mvk”

December 12-én, szombaton a bérletpénztárakban szintén munkanapi nyitvatartás lesz érvényben, a közönségszolgálati iroda viszont zárva tart – tájékoztatott az MVK Zrt.

A jegy-és bérletpénztárak pontos nyitva tartásáról az alábbi linken tájékozódhatnak:
https://www.mvkzrt.hu/berletpenztarak

 

A vasúti menetrend is igazodik a szombati munkanaphoz

A december 24-i munkanap december 12-ére áthelyezése miatt a hétvégi munkanaphoz igazodik a vonatok közlekedési rendje – tájékoztatott közleményében a MÁV.

December 11-én, pénteken a munkanapra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok. A pénteki menetrend pedig december 12-én lesz érvényes. Akkor közlekednek a szokásos pénteki rásegítő járatok is – írták.

A változások a hét utolsó napját már nem érintik, akkor a vasárnapi menetrend lesz érvényben. December 13-án lép hatályba az új, 2015/2016. évi menetrend.

A módosított közlekedési rendről a www.mavcsoport.hu honlap menetrendi keresőjében és a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon is lehet tájékozódni.