Tatán is megvan az ellenzék közös polgármesterjelöltje

2019.08.16 06:02

A momentumos Popovics Juditot a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az MMM és az MSZP is támogatja.

 

A momentumos Popovics Judit lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje az önkormányzati választáson Tatán. A politikust támogatja a Momentum, a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az MMM és az MSZP is – írja a hvg.hu.
 
Az ellenzéki pártok közös sajtótájékoztatóján Popovics Judit elmondta: jogász-közgazdászként korábban kockázatitőke-befektetésekkel foglalkozott, elsősorban azzal, hogy rosszul működő cégeket vizsgált át és alakított sikeressé. „Ezt tudom kínálni a tataiaknak: a várost kritikusan, a jó gazda szemével kívánom vezetni. Fontossági sorrendeket fogok állítani, és azok szerint haladva megoldani a város gondjait. A fölösleges beruházásokat pedig felül fogom vizsgálni” – tette hozzá.
 
Arról, hogy miért indult el polgármesterként, azt mondta: nem akar olyan szülőket, nagyszülőket, akik évente egyszer, vagy egyszer sem találkozhatnak személyesen a gyermekükkel, az unokáikkal.
 
„Úgy gondolom, hogy bár csak egy porszem vagyok a világban, azzal, hogy Tata városát önökkel, az itt lakókkal összefogva egy élhetőbb, szebb várossá, turisztikai hírességgé, kulturális központtá tesszük, hozzá tudok tenni valamit ahhoz, hogy jó legyen itt élni. Hogy ne kelljen elmenni – és aki már elment, annak érdemes legyen hazajönni” – jelentette ki. 
 
hvg.hu / nepszava.hu