Tízezreket spórolhat, aki most foglalja le a nyaralását

2015.02.13 07:32

Akár 30 százalékkal olcsóbban foglalhatjuk most le a nyaralásunkat. Sőt, kifejezetten nagy akciókat, ajándékokat is kínálnak az utazási irodák az előfoglalási időszakban. A kedvezmények jól jönnek, sok utazás ára ugyanis drágult az elmúlt hónapokban. A forint gyengülése miatt elképzelhető, hogy a korábban lefoglalt utazásokra rá kell fizetni.

Sok utazási irodának kellett árat emelnie januárban az árfolyamváltozások miatt. Elképzelhető, hogy a forint gyengülése miatt a korábban vásárolt utazásokra is elképzelhető, hogy utólag rá kell fizetni.

Az irodák maximum 8 százalékot emelhetnek,ezt rendelet szabályozza. Jó hír viszont, hogy ha előfoglalási időszakban vásároljuk a nyaralást, akkor akár 30 százalékos kedvezménnyel is hozzájuthatunk a kiválasztott úthoz.
Most megéri foglalni

Olcsóbb árakkal találkozhatunk, ha előfoglalási időszakban foglalunk. Sok iroda ajánlatában árgarancia jut azoknak, akik most előlegezik le a nyaralásukat. Emellett azért is megéri az előfoglalás alatt nézelődni, mert egyrészt ennél az árnál csak az ultra last minute az olcsóbb megoldás. Akár 30 százalékkal is olcsóbban hozzájuthatunk a nyaraláshoz a főszezoni árakhoz képest. Fontos különbség a last minute és az előfoglalás között, hogy az ultra last minute-nél csak a maradék szállások és ajánlatok közül válogathatunk. Illetve csak az indulás előtt pár nappal előttre vonatkozik az akció, így a pontos részletek, akár az úti célok is csak akkor derülhetnek ki.

penzcentrum.hu