Több napsütés, de egyelőre marad a szél

2015.09.30 21:27

Tovább szakadozik, csökken a felhőzet, csütörtök délután általában már kevés lesz a felhő, ugyanakkor főként a Dél-Alföldön és a Dunántúl délnyugati felén felhősebb tájak is lehetnek. Eleinte a déli határvidéken előfordulhat jelentéktelen eső, később csapadék nem valószínű. A gyakran élénk északkeleti szelet szerdán napközben főként a Dunától keletre több helyen erős lökések kísérik. Hajnalban 2-9, napközben 15-20 fok között alakul a hőmérséklet. Hajnalban talajmenti fagy több helyen előfordulhat.

Pénteken is többnyire derült, napos idő várható. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad.  A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 fok körül alakul.

Szombaton sok napsütésre számíthatunk, a délkeleti szél helyenként megélénkül. Hajnalban 6, napközben 21 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap változóan felhős lesz az ég, de többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A déli szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 fok körül alakul.

Hétfőn is többórás napsütés várható, a szél mérsékelt marad. Hajnalban  11, napközben 22 fok körül alakul a hőmérséklet.