Tovább keresik a férfiakat, akik arcon szúrtak egy miskolci fiatalt (+videó)

2019.05.21 06:21

Mint arról korábban beszámoltunk a 24 éves miskolci informatikus szombat hajnalban hazafelé tartott, amikor szóváltásba keveredett egy háromfős csoporttal. Az egyikük arcon szúrta valamivel.

Keresik a férfiakat, akik arcon szúrtak egy miskolci fiatalt
 
A támadás a miskolci sétálóutcán történt a Villanyrendőrnél. A helyszínen a sértett bátyja az RTL Klub Híradójának azt mondta, a testvére nem tudja pontosan, mi történt. "Annyira emlékszik csak, hogy egy 175-180 centiméter magas, vékony fiatal srác suhintott, ő fémes ízt érzett, és amikor lenézett, látta, hogy csurom vér mindene" – magyarázta Szendrei Gábor Péter.
 
A férfi szerint az öccse a támadás óta összefüggő mondatokat nem tudott mondani, nehezen formálja a szavakat, a fogai is megsérültek. A fizikai és a lelki sérülései is maradandóak.
 
 
A környéken több térfigyelő kamera is működik, a család azt reméli, hogy a felvételek alapján azonosítani tudják a támadókat.
 
A csatornának a rendőrség nem nyilatkozott, korábban  azonban azt közölték: az eset miatt indult eljárás célja, hogy tisztázza, mi történt pontosan, milyen körülmények vezettek a tettlegességhez, és hogy hogyan sérült meg a férfi. A pontos tényállás tisztázására azért is szükség van, mert a hatóság nem biztos abban, hogy a támadó kést használt.
 
hvg.hu / rtl.hu / boon.hu