Tragédia! Beszakadt egy pince Miskolctapolcán, halottak vannak a romok alatt

2022.08.31 11:02

Információink szerint beszakadt egy pince Miskolctapolcán, amelynek több halálos áldozata is lehet.

 

10:56
Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője arról tájékoztatott, hogy két férfi a balesetben biztosan elhunyt. A harmadik férfi a leszakadt födém alatt lehet, jelenleg bányamérnököket várnak a helyszínre, mivel a leszakadt pincefödémet nem merik megmozdítani a további leszakadás veszélye miatt.
 
 
10:44
Egy miskolci pince omlott rá három – felújítási munkálatokat végző - férfira.
 
Három fiatal férfi végzett munkálatokat egy Miskolcon található pincében 2022. augusztus 31-én a reggeli órákban, amikor a pince mennyezete beszakadt és a munkásokat maga alá temette.
 
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai a területet lezárták.
 
Az életjelet nem adó férfiak pincéből történő kihozása az omlásveszély miatt speciális intézkedéseket igényel, amelyek végrehajtása jelenleg is folyamatban van.
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
 
10:21
A mentés jelenleg is folyamatban van. Úgy tudjuk többen is a törmelékek alatt rekedtek és vélhetően áldozata, áldozatai is vannak a balesetnek. Kollégáink a helyszínre tartanak, hamarosan bővebb információkkal is bővítjük cikkünket.
 
boon.hu