Új képviselők a miskolci közgyűlésben

2020.05.18 14:14

Szécsényi Marianna és Kozma Istvánné személyében két új önkormányzati képviselő jut mandátumhoz a miskolci közgyűlésben - tájékoztatta portálunkat a FIDESZ-KDNP miskolci képviselőcsoportja.

 
Szécsényi Marianna és Kozma Istvánné
 
- Szécsényi Marianna és Kozma Istvánné személyében két új önkormányzati képviselő jut mandátumhoz a miskolci közgyűlésben. A változást egyrészt az indokolja, hogy Dr. Kiss János miniszterelnöki biztosi feladatai jogilag összeférhetetlenek a képviselői munkával, másrészt Glatz Katalin képviselőtársunk - családi okok miatt - civilként tudja tovább támogatni munkánkat. Hálásan köszönjük a városért végzett évtizedes szolgálatukat városunkért és közösségünkért!
 
Szécsényi Marianna az előző önkormányzati ciklusban Martinkertváros és Miskolc-Szirma képviselőjeként, 2018 júniusától pedig a Rendészeti Bizottság elnökeként dolgozott a város közgyűlésében. Kozma Istvánné pedig a 6-os választókörzet önkormányzati képviselő-jelöltje volt, valamint a KDNP elnökségi tagjaként tevékenykedett az előző ciklusban - zárul FIDESZ-KDNP közleménye
 
minap.hu