Új polgármesteri biztosi kinevezések Miskolcon

2019.03.05 15:41

Közlekedésért és városüzemeltetésért felelős polgármesteri biztosnak nevezték ki Demeter Pétert, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. új vezérigazgatóját, városépítészetért felelős polgármesteri biztosi kinevezést kapott Erdeiné Gadó Helga, a polgármesteri hivatal városépítészeti főosztályának vezetője - tájékoztatta portálunkat Miskolc polgármesteri hivatala.

Kapcsolódó kép
 
Kriza Ákos polgármester közlekedésért és városüzemeltetésért felelős polgármesteri biztosnak nevezte ki Demeter Pétert, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. új vezérigazgatóját. A pozíciót korábban Dr. Schweickhardt Gyula töltötte be, aki jelenleg az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára. Demeter Péter 2019. március 18-tól látja el polgármesteri biztosi feladatkörét.
 
Városépítészetért felelős polgármesteri biztosi kinevezést kapott Erdeiné Gadó Helga, a polgármesteri hivatal városépítészeti főosztályának vezetője. A miskolci születésű építészmérnök és építész szaktanár a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán is diplomát szerzett. Munkáját tanulmányai befejezése óta folyamatosan Miskolcon végzi. Előbb tervezőirodában, majd az önkormányzat Építési Osztályán építésügyi előadóként, ezt követően 2010-től a főépítész munkatársaként dolgozott. 2015-ben a Városépítészeti Osztály osztályvezetője lett, 2017-től főosztályvezetőnek nevezték ki.
 
minap.hu