Újabb rendezvény a Salkaházi Programban

2016.06.01 19:09

Már több mint kétezer nyugdíjas regisztrált a Salkaházi Program péntek esti kulturális rendezvényére. Ezúttal Balázs Palival és vendégeivel lesz zenés randevú a Generali Arénában.

A nyugdíjasokat támogató Salkaházi Sára Program 2014-ben indult, tavaly mintegy 34 500-an regisztráltak rá. A program folyamatosan igazodik a 60 év feletti szépkorúak igényeihez; rendszeresen egyeztetnek a város nyugdíjasaival, kérdőíveken is kikérik a véleményüket. A pénzbeli támogatás a tavalyi évtől kulturális rendezvényekkel is bővült.

– Rendkívül sikeresek ezek a közösségépítő zenés programjaink is – mondta el Kriza Ákos polgármester. – Tavaly is volt két ilyen nagy rendezvényünk, mindkettőre gyorsan elkapkodták a jegyeket. Most több mint kétezer ember lesz ott pénteken este 6 órától a Generali Arénában.

A kiváló hangulatot ezúttal Balázs Pali és vendégei, Szűcs Judith és Poór Péter biztosítja.

A tavaly májusi Zeneexpresszen teltház volt, 2300-an tapsolhatták végig Sláger Tibó, Fásy Ádám és lánya, Fásy Zsüliett, Homonyik Sándor és a Dolly Roll koncertjét a Generali Arénában. Októberben pedig – szintén teltházas – szüreti bállal kedveskedtek a miskolci szépkorúaknak.

salkahaz_szureti_151002ml_47.jpg

 

minap.hu