Ujhelyi István, lábbal felfelé a Köztársaság téren

2018.09.21 14:56

Lábánál fogva lóg a Köztársaság téren Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője. Szerencsére csak bábu formájában, de a látvány így is gyomorforgató.  

Fotó: facebook.com
 
 
A tettet egy szélsőséges írásairól elhíresült portál követte el. nevüket itt és most nem reklámozzuk, ők – Felakasztottuk UjhelyitA Köztársaság térnél megtaláljátok  – címmel tették közkinccsé, hogy mit tettek.
 
Itt tartunk jelenleg, idáig jutottunk.
 
Az esetről Facebook-oldalán Ujhelyi István is beszámolt. Mnt írja, „Orbán Viktor gyűlöletpolitikája ide juttatta az országot: immár nem is annyira burkoltan fenyegetnek akasztással. Az elmúlt hetekben számos uszító, gyűlölködő, tettlegességgel fenyegető üzenetet kaptam, amiért hazafias módon kiálltam Magyarország és a magyar emberek érdekeiért az orbáni rezsimmel szemben… Ez utóbbi akció nyilván már nem maradhat megfelelő hivatalos következmény nélkül.”
 
Ujhelyi szerint az eszement gyűlölködés, ami Magyarországon és a végletekig megosztott magyar nemzeten belül zajlik, szintén nem maradhat következmények nélkül. Rendszerváltás kell, különben végleg belesüllyedünk ebbe a gerjedő polgárháborúba.
 
Láttunk már ilyen képeket, hatvan évvel ezelőttről... Van, akiben ez szép emléket idéz és ezek közé ide tartozik a portál is, amelynek a nevét juszt sem írjuk le, de akit nagyon érdekel, az Ujhelyi István Facebookos posztjában megtalálja.
 
Mi, anélkül, hogy nevet említenénk, csupán annyit tennénk hozzá: te tetted ezt, király!
 
fuhu.hu