NB I.: Újpest vs. DVTK 1-1

2017.08.19 22:21

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 6. fordulójában az Újpest FC gárdája a Diósgyőri VTK csapatát fogadta szombaton ete.  

Újpest vs. DVTK

JEGYZŐKÖNYV
 
Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 6. forduló
 
Újpest FC vs. Diósgyőri VTK
 
1 – 1 (0 – 1)
 
Budapest, zárt kapuk mögött. V.: Vad II. (Albert, Berettyán).
 
Újpest FC: Pajovic – Szűcs K., Bojovic, Litauszki, Mohl – Windecker, Diallo – Pauljevic, Nagy D., Zsótér – Novothny. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevic.
 
Diósgyőri VTK: Antal – Nagy T., Karan, Lipták, Tamás M. – Kocsis – Vela, Busai, Óvári – Makrai, Ugrai. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.
 
Gólszerző: Makrai a 12. percben. Angelov 81. perc
 
Sárga lap: Novothy a 36., Nagy D. a 41., Vela a 43., Zsótér a 69., Kocsis a 75., Karan a 80., Angelov a 93. percben.
 
Kiállítás: Szarka a 90. percben.
 
Csere: Nagy D. helyett Tischler Patrik az 57., Makrai helyett Szarka a 64., Novothny Soma helyett Viktor Angelov, Alassane Diallo helyett Simon Krisztián a 73., Kocsis helyett Oláh B. a 79., Ugrai helyett Nono Villar a 85. percben.
 

„A hazaiak gólja nem tudom hogy esett, de mindenki hibázhat. Idegenben, nézők nélkül jó eredmény az Újpest ellen a döntetlen.” – nyilatkozta Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK szakmai igazgatója az Újpest FC elleni 1-1-es döntetlennel zárult mérkőzésük után.

 
Nebojsa Vignjevic (Újpest FC): A meccs előtt tudtuk, hogy nagyon jó ellenféllel fogunk játszani, és azt, hogy a DVTK agresszív lesz, keresik majd a kontaktokat. Ezt el akartuk kerülni, hogy ebbe belemenjünk, de nem sikerült. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Kaptunk egy sokkoló gólt és megtapasztaltuk, hogy a Diósgyőrnek nehéz bevenni a kapuját. Reális a döntetlen, annak ellenére, hogy voltak lehetőségeik a végén ellenfelünknek. Úgy vélem, hogy ez egy olyan meccs volt, amelyen szívvel játszottunk, nem pedig hideg fejjel.
 
dsc_5348
Bódog Tamás
 
Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): Úgy gondolom, csapatom jól játszott. Jobb volt. Két pontot elajándékoztunk. A meccs rendben volt. A hazaiak gólja nem tudom hogy esett, de mindenki hibázhat. Viszont előtte le kellett volna zárni a meccset. Idegenben, nézők nélkül jó eredmény az Újpest ellen a döntetlen.

boon.hu

NB I, 6. FORDULÓ

 

AUGUSZTUS 17., CSÜTÖRTÖK  
Ferencváros–Haladás 2–0
AUGUSZTUS 18., PÉNTEK  
DVSC–Vasas 4–1
AUGUSZTUS 19., SZOMBAT   
Mezőkövesd–Bp. Honvéd 1–2
Puskás Akadémia–Balmazújváros 2–1
Újpest–DVTK 1–1
A Paks–Videoton mérkőzést szeptember 6-án játsszák.

nso.hu