Újra kinyitotta kapuit a miskolci Kemény Dénes Sportuszoda

2017.08.23 11:43

A tervezett tartalommal és időintervallumban fejeződött be a Kemény Dénes Sportuszoda rendes évi karbantartása, így a sportbarátok augusztus 23-án, szerdán reggeltől a szokott nyitvatartási időben vehetik birtokukba újra a méltán kedvelt létesítményt.

uszoda_160823_vcs_5.jpg

korábbi felvétel
 

Mint azt Simon Zoltántól, a Kemény Dénes Sportuszodát is üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. műszaki vezetőjétől megtudtuk, augusztus 5-én kezdődött el a nyári karbantartás, melyet a tervezett határidőre, augusztus 22-re sikerült befejezni. A tanmedence és a versenymedence fertőtlenítése, fugázása, ebből adódóan teljes vízcseréje mellett jelentős gépészeti karbantartás is szerepelt a munkák között.

A közösségi terek, a helyiségek festése, az ablakok külső-belső tisztítása, az öltözők vizes szerelvényeinek átalakítása, egyéb berendezéseinek részleges cseréje szintén fontos részét képezték a munkálatoknak, melyeket külső vállalkozók bevonásával végeztek el. A korábbi évek jól bevált gyakorlatát folytatva azonban jó néhány feladatot a Miskolci Sportcentrum Kft. saját kivitelezésben, saját munkatársai hathatós közreműködésével  oldotta meg.

A nagyközönség körében is komoly népszerűségnek örvendő létesítmény augusztus 23-án, szerdán a szokott időben, reggel 6 órakor nyitotta meg újra a kapuit. Az úszóedzések augusztus 28-án, hétfőn indulnak újra.

A szintén a Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Diósgyőri Tanuszodában augusztus 21-szeptember 3. között végzik el a szükséges tisztítási, festési, karbantartási munkálatokat. Ez az uszoda szeptember 4-én, hétfő reggeltől várja majd újra vendégeit.

minap.hu