Ünnepi változások a közösségi közlekedésben és a parkolásban

2015.04.05 10:01

Húsvétvasárnap, illetve húsvéthétfőn a vasárnapi menetrend érvényes. Azon járatok esetében, melyeknél nincs külön vasárnapi menetrend, ott a munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek a járatok.

Az ME járat április 5-én nem közlekedik. A bérletek április 7-ig érvényesek. Az ünnep 2 napja alatt ingyenes a parkolás Miskolcon.

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a 2015. március hónapra megvásárolt havi bérletszelvények érvényességi idejét 2015. április 7-én 24:00 óráig meghosszabbítja.

 

2015. április 4-től április 6-ig a Hétvégi családi jegy egy nappal tovább érvényes, így 2 nap helyett 3 napra (szombat- vasárnap-hétfő) lehet igénybe venni.

 

A Repülőtér végállomáson található jegy- és bérletpénztár rendhagyó módon április 7-én (9:30-17:30-ig) és 8-án (9:30-16:00-ig) is nyitva tart.

Meghosszabbította ugyanis a márciusi bérletek érvényességét az MVK Zrt. Így a szelvényekkel 5-e helyett április 7-e éjfélig lehet utazni.

További fontos információ még az ünnepekkel kapcsolatban, hogy a MiReHuKöz húsvét hétfőn a megszokott módon szállítja el a szemetet, de a hulladékudvarok, a József Attila úti átrakóállomás és a Hejőpapi Regionális Hulladéklerakó zárva tart majd.

 

Parkolni pedig díjmentesen lehet Miskolcon húsvét vasárnap és hétfőn a RégióPark minden zónájában.

mvk rt.