Útlezárásokra lehet számítani az Autómentes napon

2017.09.22 06:06

Szeptember 22-én több ponton útlezárások várhatók a városban, az autós közlekedés és a forgalmi rend az alábbi helyszíneken változhat.

Utazzon inkább villassal
 

Az autómentes nap rendezvényei miatt 2017. szeptember 22-én 7:30 és 16:00 óra között az autós közlekedéstől lezárásra kerül a Hunyadi János utca Városház tér és Dayka Gábor utca közötti szakasza, valamint a Bartók Béla tér.

Időszakos forgalmi rend változás 9:00-9:45 között a középiskolások Mobilitási FUTÁS-a miatt a következő Útvonalon: Széchenyi szobor, Megyeháza, Pizza Tábor, Kis-Hunyad utca, szökőkút, Hunyadi utca, Városház tér.

A lezárt útszakaszokon, a Városház téren sportversenyek, a városbarát közlekedést és a biztonságos kerékpáros közlekedést népszerűsítő programok zajlanak:, melyről a Mobilitási Hét Facebook-oldalán találhatnak bővebb tájékoztatást.

 

Utazzon autó helyett forgalmival!

Az Autómentes Napon ingyenes utazási lehetőség az MVK Zrt. járművein érvényes forgalmi engedéllyel rendelkezők és családtagjaik számára (max. két gyermek és két felnőtt). * 10-18 óra között közlekedni fog az Ikarus 620-as veterán autóbusz és a bécsi villamos. Erről az MVK Zrt. honlapján találnak részletes leírást.

minap.hu