Útonállót fogtak el a miskolci rendőrök

2019.01.10 11:39

Elfogták a rendőrök azt a támadót, aki kirabolt egy férfit Miskolcon.

 
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves edelényi férfival szemben. A gyanúsított a napokban cigarettát kért egy 36 éves kazincbarcikai férfitól, akit a szívesség teljesítése közben megütött. A földre esett sértettől a támadó elvette majd’ tízezer forintját, irattárcáját és a cigarettáját is. Ezt követően az útonálló társával együtt elmenekült a helyszínről.
 
Azonosítását követően a nyomozók azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves edelényi férfit. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztéssel élt letartóztatásának ügyészi indítványozására.
 
Az üggyel kapcsolatban a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a támadó 21 éves társát is, aki az eltulajdonított iratokat megsemmisítette. A nővel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság okirattal visszaélés és bűnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.
 
minap.hu