Vágányzár lesz hétfőn Miskolcon az Újgyőri főtér és Felső-Majláth között

2016.02.14 09:38

Az MVK Zrt. tájékoztatása szerint hétfőn az éjszakai órákban az Újgyőri főtér és Felső-Majláth között vágányzár lesz, ezért ezen a szakaszon villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek.

mvk

A Tiszai pályaudvar és az Újgyőri főtér, illetve a Tiszai pályaudvar és a Vasgyár között továbbra is villamosok közlekednek. A villamospótló autóbuszok az Újgyőri főtérről 21:55-4:00 között, Felső-Majláth végállomásról 22:20-4:15 között indulnak és a villamosra érvényes menetrend szerint közlekednek. A vágányzár a 2-es villamos közlekedését nem érinti.                

  • A villamospótló járatot az Újgyőri főtéren a 6-os autóbusz indulóhelyén, az Újgyőri piac megállóhelyen a villamosmegállóban, a DVTK Stadion - Felső-Majláth között a villamosmegállóval párhuzamosan kialakított megállókban lehet igénybe venni. Kivétel ez alól: Bulgárföld, Diósgyőr városközpont, Alsó-Majláth megállóhely, ahol a villamospótló járat az 1-es autóbusz megállóhelyeit veszi igénybe, és a Bölcs utcai villamosmegálló, amely helyett szintén az 1-es autóbusz Alsó-Majáth megállóhelyét használja a villamospótló.

 

Február 16-án az első, teljes villamospályán végig közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 04:07-kor, Felső-Majláthról 04:30-kor indul.

MVK Zrt.